Се Вчитува

We are Creative

Agency

Дали имате проект на ум? Ние сме подготвени да ви помогнеме.

Да разговараме?

Да направиме нешто одлично заедно
  Развој на Софтвер

  иСолве ви помага да го развивате вашиот бизнис и да достигнувате нови височини со сеопфатни, сигурни и скалабилни софтверски решенија и производи.
  Било да е тоа специфичен софтвер, веб-страница за е-трговија, веб апликација, десктоп апликација или мобилна апликација, можеме да испорачаме врвни решенија за развој на софтвер.

  Професионални Веб Услуги

  Добра веб-страница е неопходна за секоја компанија во денешно време. Имаме понуди по пристапни цени за веб услуги, за да ви помогнеме да привлечете и задржите повеќе посетители на вашата веб-страница. Нашата главна цел е создавање и развој на веб-страници кои се прекрасно дизајнирани и технолошки оптимизирани за корисниците и машините за пребарување, со што ви носиме поголем сообраќај и нови продажби.

  Услуги за графички дизајн

  Ние се грижиме за вашиот визуелен изглед. Ние ве поддржуваме при креирање на вашиот корпоративен дизајн, и нудиме креативни решенија во сите области на графички дизајн. Почнувајќи од логото до надворешен дизајн.

  Нашите избрани проекти

  Овде ќе најдете преглед на некои од нашите препораки.

  Ние дизајнираме, развиваме и пласираме производи.

  Ние исто така создаваме и управуваме со сопствени софтверски решенија. Нашите достигнувања во бројки:

  0
  Тековни проекти
  0 +
  Завршени проекти
  0 %
  Задоволени Клиенти

  Нашите клиенти се многу задоволни од нашиот последен производ

  Нашите клиенти се многу задоволни од нашиот последен производ

  Нашите клиенти се многу задоволни од нашиот последен производ

  Нашите клиенти велат:

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,liquip ex ea commodo consequat.
  Customer Name
  Име на Клиент
  Име на Компанија
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,liquip ex ea commodo consequat.
  Customer Name
  Име на Клиент
  Име на Компанија
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,liquip ex ea commodo consequat.
  Customer Name
  Име на Клиент
  Име на Компанија

  Наши клиенти

  Последни вести

  Важни трендови и случувања

  Преглед на цени на веб-дизајн

  Овие цени се водечки цени. Создавањето веб-страница е секогаш независен проект. Ние би биле среќни да работиме со вас за да ги утврдиме барањата и да подготвиме индивидуална понуда за вас.

  Стартер

  Информативна веб-страница
  од € 200
  • ЦМС
  • ССЛ
  • Една страница
  • Јазици: 1
  • Респонзивен

  Премиум

  Се вклучено
  од € 1250
  • ЦМС
  • ССЛ
  • Неограничен број страници
  • Јазици: 4
  • Респонзивен
  • Дизајн на концепти до одлука
  • Напредно СЕО
  • Google Analytics, Конзола за пребарување
   и поставување реклами
  • Поставување веб-продавница
  • 20 производи за веб-продавница
  Популарни

  Напредно

  Професионална веб-страница
  од € 625
  • ЦМС
  • ССЛ
  • до 15 страници
  • Јазици: 2
  • Респонзивен
  • 2 дизајн концепти
  • Базично СЕО
  • поставување на Google Analytics

  Често поставувани прашања

  Дали цените се секогаш фиксни?

  Да, цените се главно фиксни, треба да знаете колку ќе ви се наплати. Цените може да варираат ако имате посебни барања или слично, но секако ќе бидете информирани за дополнителните давачки.

  Колку долго е трае?

  Откако ќе се направи барањето, ги анализираме барањата и го проценуваме временскиот рок што ќе биде потребен за да се заврши проектот. Одбројувањето започнува на денот кога ќе го одобрите почетокот на проектот.

  Дали ги имам проектните датотеки?

  Да секако! Сите завршени и комплетирани поднесоци се ваши и можете да ги користите како и кога сакате. Ние ќе ви ги препратиме во соодветни формати, со исклучок на работните датотеки како .psd или .ai, тие ќе останат наши.

  Можете ли да развивате е-продавница?

  Без сомнение! Ние создаваме секаков вид веб-страница. Било тоа да е едноставно и информативно или комплексно. Можеме да дизајнираме, развиваме и одржуваме е-продавница што одговара на вашите потреби и ја зголемува продажбата.

  Дали веб-страниците се оптимизирани за СЕО?

  За секоја веб-страница што ја градиме, ги следиме потребните чекори и потребни техники за оптимизација.

  Имам своја веб-страница, можете ли да ми помогнете?

  Нашиот професионален тим е секогаш подготвен да ги поддржува и одржува вашите тековни веб-страници.