fbpx The Barber's Trade Union Essay Expository Essay Sample Conflict L Photo Essay Ideas Essay On Quaid E Azam For Class 6 The Devil's Advocate Film Analysis Essay Leopardo Al Sol Analysis Essay
Се Вчитува

За Нас

За нас

Парчето кое недостасуваше!

На брз пазар, идејата искри во визионерските умови на нашите основачи! Така е основан iSolve. Изградена на професионализам и поткрепена со страст и длабоко вкоренето искуство на Швајцарскиот пазар, во кое нашите основачи имаат и работат уште, повеќе од десет години.

Имајќи во предвид вредностите што недостасуваат ги натера да дојдат и да го донесат тоа парче што недостасува, па дури и да се обидат да го истуркаат понатаму. Од основањето, iSolve гради одлична успешна приказна заснована на односот, довербата и креативната слобода со клиентите.

Носејќи разновидност на дигитални решенија во развојот, маркетингот и дизајнот, иСолве ги надминува очекувањата на клиентите со иновации и посветеност на работата.

Нашата мисија

Се трудиме да обезбедиме нашите софтверски и дизајнирани решенија да донесат вредност, ефикасност и резултати за нашите клиенти дигитализирајќи ги работните процеси и помагајќи им да направат повеќе за кратко време.

Нашата основна филозофија е да имаме транспарентност, доверба, почит и да се истакнеме во нашите односи со клиенти.

Нашите луѓе

Искусни и млади креативци, кои дизајнират и градат пријатни дигитални производи и лесни за употреба. Ние не само што се фокусираме на развој на дигитални производи, туку се фокусираме и на развој на луѓе!

Студентите и дипломираните студенти имаат шанса да дојдат и да научат како практиканти, да видат и да бидат дел од работниот тек и процесот во реални проекти. Со ова, иСолве не само што придонесува за деловните субјекти и клиенти, туку и придонесува за општеството!