Се Вчитува

Брошури / Флаери / Каталози

Сè уште не може да се игнорира печатењето!

Дизајните на печатени материјали како брошури, флаери и каталози се важен дел од корпоративната комуникација на компанијата. Дизајнот и распоредот на брошурата треба да биде визуелно привлечен и да го поттикне читателот или гледачот да чита понатаму и да се интересира повеќе. Секогаш давајте точни информации кои што читателот треба да биде информиран за вашите производи или понуда. Флаерите најчесто се користат за ефтина дистрибуција за објавување настани, продажба, промоции, итн. Каталозите се разликуваат од само неколку страници до стотици од нив и обично обезбедуваат информации за производот со фотографии, описи и цени.

Ве молиме движете се надолу по страницата за да дознаете повеќе за категориите што ги нудиме, процесите, цените.

Ако не пронајдовте нешто специфично за вас, контактирајте не и ние можеме да поставиме понуда за сопствен избор што одговара на вашите специфични потреби.

Печатени материјали

Брошури


Информативен документ од хартија што може да се преклопи.

Флаери


Единствен отпечатен лист од хартија што се користи за привлекување внимание на настан, услуга или производ.

Каталог


Каталог е брошура што покажува сè што има вашиот бизнис за продажба или за промовирање.

Процес


Кратка
анализа


Креирање
на концепт


Презентација
на материјали

Доставување
на материјали

Процес


Кратка
анализа

Креирање
на концепт

Brochure/
Flyer / Catalog
resentation

Доставување
на материјали

Процес


Кратка
анализа

Креирање
на концепт

Презентација
на материјали

Доставување
на материјали

Достапни цени за секого

Овие цени се водечки цени. Брошурите или каталозите можат да имаат индивидуални барања. Ние би биле среќни да работиме со вас за да ги утврдиме барањата и да подготвиме индивидуална понуда за вас.

Флаери

Класичниот флаер
40
 • A6, A5, A4, A3
  или специјална големина
 • 2 страничен
 • Индивидуален дизајн
 • 2 дизајн концепти
 • 2 ревизии
 • Испорака во дигитална форма

Каталог

Професионален каталог
18  за страна
 • Неограничен број страници
 • Индивидуален дизајн
 • 2 ревизии
 • Вклучувајќи го и насловниот лист од 10 страници
 • Испорака во дигитална форма
 • Обработка на слика (од 6 € по слика)
Популарни

Брошура

Модерно дизајнирана брошура
150
 • 6-8 страници
 • Индивидуален дизајн
 • Дизајн на содржината
 • 2 ревизии
 • Испорака во дигитална форма

Референци

ushqehu-flyer
handwerker-flyer
topauto-flyer
beadini-flyer
meineimmo-flyer
sbaupartner-card