Се Вчитува

Визит Картички

Уникатни Визит Картички

Заедно со логото, визит картичките се првиот впечаток за вашата марка. Вклучување во контакт со очи и вистински разговор е како започнуваат реалните деловни односи, уникатна визит-карта дополнително ќе ве натера вие и вашиот бизнис да имате повеќе клиенти и партнери, бидејќи ништо не е поефикасно како состанок во лице запечатен со ракување заедно размена на визит картички.

Визит картичките се најефикасните алатки за директен маркетинг. Може да наидете на потенцијална можност или контакт во кое било време, на изложби, индустриски конференции, аеродроми и вооружувањето со визит-картички во секое време ќе ви осигури дека никогаш нема да пропуштите можност да остварите вредна деловна врска.

Скролувајте надолу по страницата за да дознаете повеќе за категориите на деловни картички што ги нудиме, процесите, цените и убавите препораки.

Ако не пронајдовте нешто специфично за вас, контактирајте не и ние можеме да поставиме понуда направена по мерка што одговара на вашите специфични потреби.

Категории на визит картички

Стандардни
Визит Картички


Еднострана едноставна визит-карта

Стандардни
Визит Картички 2


Двострана едноставна визит-карта

Премиум
Визит Картичка


Визит-картичка со врвен дизајн и квалитет.

Мат
Визит Картичка


Еднострана или двострана премиум визит-карта со мат финиш.

Сјајна
Визит Картичка


Еднострана или двострана премиум визит-карта со сјајна завршница.

Врежана
визит картичка


Овој вид картички нуди високо ниво на професионалност.

Процес


Кратка
анализа


Креирање
на концепт


Презентација
на в. картичка


Доставување
в. картичка

Процес


Кратка
анализа

Креирање
на концепт

Презентација
на в. картичка

Доставување
в. картичка

Процес


Кратка
анализа

Креирање
на концепт

Презентација
на в. картичка

Доставување
в. картичка

 Визит картички по фиксна цена

These prices are fixed prices. Do you have requirements that our standard offers do not include? We would be happy to work with you to determine the requirements and prepare an individual offer for you.

Еднострано

За фрееленсерот
15
 • Индивидуален дизајн
 • 1 дизајн концепт
 • 1 ревизија
 • Припремен за печатење
 • Испорака во дигитална форма

Двострано Про

За посебни барања
115
 • Длабинска анализа на барања
 • Индивидуален дизајн
 • 3 дизајн концепти
 • Ревизии додека не се вклопи
 • Припремен за печатење
 • Испорака во дигитална форма
Популарни

Двострано

За претприемачот
60
 • Индивидуален дизајн
 • 2 предлози за дизајн
 • 2 ревизии
 • Припремен за печатење
 • Испорака во дигитална форма

Референци

sbaupartner-3-bcard
fiber-bcard
desoft-bcard
bestselect-bcard
topauto-bcard
zurichsee-bcard
delifol-bcard
apolos-bcard
wayland-bcard