fbpx Answering Essay Style Questions Custom School Essay Editor Services For Masters Compare And Contrast Essay Topics Easy Dessert Essay Energi Listrik Alternatif Dari Magnet
Се Вчитува

Десктоп Апликации

Работете во вашето локално опкружување

Тимот е во чекор со најсовремените технологии во развојот на комплексни десктоп апликации.
Ние ги анализираме целите на вашиот производ и го предлагаме најдоброто решение за функционалноста, одржливоста и искуството на корисникот.

Категории на локални апликации

Виндоус
Апликации


Софтвер кој е напишан да работи според оперативниот систем Мајкрософт Виндоус, исто така наречен „Апликација за Виндоус“.

Мек ОС Десктоп
Апликации


Мек ОС е компјутерски оперативен систем за лични компјутери и работни станици на "Apple Computer MacIntosh".

Линукс
Апликации


Linux е најпознат и најкористен оперативен систем отворен за сите.

Процес


Дефинирање
на целите


Планирање
на проект


Имплем-
ентација


Испора-
чување

Процес


Дефинирање
на целите


Project
Planning

Импле-
ментација


Acceptance
and introd.

Процес


Дефинирање
на целите


Project
Planning


Импле-
ментација


Acceptance
and intord.

RELATED PROJECTS.