Се Вчитува

We are Creative

Agency

Дали имате проект на ум? Ние сме подготвени да ви помогнеме.

Да разговараме?

Да направиме нешто одлично заедно
  Развој на Софтвер

  iSolve ви помага да го развиете вашиот бизнис и да достигнете нови височини со сеопфатни, сигурни и скалабилни решенија и производи за развој на софтвер. Без разлика дали станува збор за сопствен софтвер, веб-локација за е-трговија, веб-апликација, десктоп апликација или мобилна апликација, можеме да кеираме софтвери од врвна класа.

  Професионални Веб Услуги

  Добра веб-страница е неопходна за секоја компанија во денешно време. Ние во иСолве имаме понуди по пристапни цени за професионални веб услуги, за да ви помогнеме да привлечете и задржите повеќе посетители на вашата веб-страница. Нашата главна цел е создавање и развој на професионални веб-страници кои се прекрасно дизајнирани и технолошки оптимизирани за корисниците и машините за пребарување, со што ви носиме поголем сообраќај и нови продажби.

  Услуги за графички дизајн

  Ние се грижиме за вашиот визуелен изглед. Ние ве поддржуваме при креирање на вашиот корпоративен дизајн, и нудиме креативни решенија во сите области на графички дизајн. Почнувајќи од логото до надворешен дизајн.

  Нашите избрани проекти

  iSolve Projects
  Овде ќе најдете преглед на некои од нашите препораки.

  Ние дизајнираме, развиваме и пласираме производи.

  Ние исто така создаваме и управуваме со сопствени софтверски решенија.

  0
  Тековни проекти
  0 +
  Завршени проекти
  0 %
  Задоволени Клиенти

  Развојни технологии кои ги користиме во нашите проекти

  Веб технологии

  Microsoft .NET

  .NET Core / ASP.MVC / Web API / Entity Core

  Angular

  Angular

  isolve-node-js

  Node.js / Express

  Мобилни технологии

  ionic

  Ionic

  Apple

  iOS

  Android

  Android

  ДевОпс

  Microsoft Azure

  Microsoft Azure /  Cloud computing

  Jenkins

  Jenkins

  IIS

  IIS Internet Information Services

  Бази на податоци

  Mongo DB

  Mongo DB

  SQL Server

  Microsoft SQL Server

  MySQL

  MySQL

  Да разговараме?

  Да направиме нешто одлично заедно
   Ние нудиме онлајн софтвер за управување со бизниси за сопственици на бизниси за да можат да управуваат со нивниот бизнис од каде било, без да мора да бидат врзани за нивните канцелариски простори.

   conome-fin

   Ние нудиме онлајн софтвер за управување со бизниси за сопственици на бизниси за да можат да управуваат со нивниот бизнис од каде било, без да мора да бидат врзани за нивните канцелариски простори.

   conome-fin

   Ние нудиме онлајн софтвер за управување со бизниси за сопственици на бизниси за да можат да управуваат со нивниот бизнис од каде било, без да мора да бидат врзани за нивните канцелариски простори.

   conome-fin

   Наши клиенти

   neo logo
   topauto logo
   swiss+ baupartner logo
   zurichsee haustechnik logo
   conome-1k
   delifol logo
   Metrivo-logo
   meine-logo
   ecoswipe
   fiberfix logo
   CsSana logo

   Преглед на цени на веб-дизајн

   Овие цени се водечки цени. Создавањето веб-страница е секогаш независен проект. Ние би биле среќни да работиме со вас за да ги утврдиме барањата и да подготвиме индивидуална понуда за вас.

   Стартер

   Информативна веб-страница
   од € 200
   • ЦМС
   • ССЛ
   • Една страница
   • Јазици: 1
   • Респонзивен

   Премиум

   Се вклучено
   од € 1250
   • ЦМС
   • ССЛ
   • Неограничен број страници
   • Јазици: 4
   • Респонзивен
   • Дизајн на концепти до одлука
   • Напредно СЕО
   • Google Analytics, Конзола за пребарување
    и поставување реклами
   • Поставување веб-продавница
   • 20 производи за веб-продавница
   Популарни

   Напредно

   Професионална веб-страница
   од € 625
   • ЦМС
   • ССЛ
   • до 15 страници
   • Јазици: 2
   • Респонзивен
   • 2 дизајн концепти
   • Базично СЕО
   • поставување на Google Analytics

   Често поставувани прашања

   Дали цените се секогаш фиксни?

   Да, цените се главно фиксни, треба да знаете колку ќе ви се наплати. Цените може да варираат ако имате посебни барања или слично, но секако ќе бидете информирани за дополнителните давачки.

   Колку долго е трае?

   Откако ќе се направи барањето, ги анализираме барањата и го проценуваме временскиот рок што ќе биде потребен за да се заврши проектот. Одбројувањето започнува на денот кога ќе го одобрите почетокот на проектот.

   Дали ги имам проектните датотеки?

   Да секако! Сите завршени и комплетирани поднесоци се ваши и можете да ги користите како и кога сакате. Ние ќе ви ги препратиме во соодветни формати, со исклучок на работните датотеки како .psd или .ai, тие ќе останат наши.

   Можете ли да развивате е-продавница?

   Без сомнение! Ние создаваме секаков вид веб-страница. Било тоа да е едноставно и информативно или комплексно. Можеме да дизајнираме, развиваме и одржуваме е-продавница што одговара на вашите потреби и ја зголемува продажбата.

   Дали веб-страниците се оптимизирани за СЕО?

   За секоја веб-страница што ја градиме, ги следиме потребните чекори и потребни техники за оптимизација.

   Имам своја веб-страница, можете ли да ми помогнете?

   Нашиот професионален тим е секогаш подготвен да ги поддржува и одржува вашите тековни веб-страници.

   Пред да одите, погрижете се да лајкнете и да го проверите нашето присуство на социјалните мрежи.