Практикантска работа (развивач на софтвер)

Опис:

иСолве бара практикант со искуство во дизајн на софтвер, кодирање и дебагирање. Практикантот ќе добие возбудливо искуство во реално софтверско инженерство во просперитетна компанија. Стажирањето трае 2 години, при што практикантот има можност да ги запознае различните области на развој на софтвер. За цело време, практикантот има можност да добие постојана позиција.

Ние работиме во мали тимови за да ги решиме проблемите, да истражуваме нови технологии и да учиме едни од други. Идеалниот практикант за оваа средина ќе биде ентузијаст и соработник.

Одговорности:

Документирајте и тестирајте нови софтверски апликации / Проценете нови идеи за апликација / Истражувања на конкурентни понуди / Развијте апликации (кодирање, програмирање)

Условите:

- Компјутерски науки / мрежно инженерство, инженерство или математика
- Одлични аналитички вештини
- Способност за работа во тимови
- Искуство на еден или повеќе програмски јазици

Придобивки:

- Практично искуство со широк спектар на софтверски инженерски задачи
- Соработка заедно со квалификувани тимови на софтверски инженери
- Следење, менторирање и можности за обука со искусни професионалци
- Можност да учествувате во настани и состаноци на компанијата
- Флексибилен распоред за студенти
- Достапна е компензација

Аплицирај Сега