Се Вчитува

Меморандуми

Старото е злато

Бизнисите и канцелариите започнаа да не употребуваат хартија со употребата на модерна технологија која им овозможува да заштедат пари. Сепак, многу бизниси сè уште имаат тенденција да користат меморандуми. Тие можат да им обезбедат на бизнисите можност да се промовираат, да градат и одржуваат попозитивна репутација и да прикажуваат попрофесионална слика секој пат кога ќе испратат писмо. Тоа е исто така поофицијално средство за воспоставување контакт со клиент или друга агенција.

Нашата агенција може да ви обезбеди висок квалитет и одлично дизајниран меморандум, така да го оставите тој одличен прв впечаток и да создадете силна врска со вашиот клиент.

Ве молиме, скролувајте надолу по страницата за да дознаете повеќе за категориите на меморандуми што ги нудиме, процесите и цените.

Ако не пронајдовте нешто специфично за вас, контактирајте не и ние можеме да поставиме понуда направена по мерка што одговара на вашите специфични потреби.

Категории на Меморандуми

Стандардни
Меморандуми


Административни или услугно-ориентирани цели.

Специфични
Меморандуми


За одреден оддел на компанијата

Персонален
Меморандум


Специфичен за одредена личност.

Процес


Кратка
анализа


Креирање
на концепт


Презентација
на мемо.


Доставување
на мемо.

Процес


Кратка
анализа

Креирање
на концепт

Презентација
на мемо.

Доставување
на мемо.

Процес


Кратка
анализа


Креирање
на концепт


Презентација
на мемо.


Доставување
на мемо.

Индивидуални пакети

Цените се водечки цени. Меморандумот може да биде многу индивидуален. Ние би биле среќни да работиме со вас за да ги утврдиме барањата и да подготвиме индивидуална понуда за вас.

Стандардни Меморандуми

За почеток
30
 • 1 темплејт
 • 1 предлог дизајн
 • 1 ревизија
 • Припремен за печатење
 • Подготовка во дигитален формат (ворд, пдф)
  (ворд, пдф)

Специјален
Меморандум

За јасно препознавање
150
 • Длабинска анализа на барања
 • 3 темплејти
 • 3 дизајн концепти
 • Ревизии додека не се вклопи
 • Припремен за печатење
 • Подготовка во дигитален формат (ворд, пдф)
  (ворд, пдф)
Популарни

Професионален Меморандум

За основани компании
65
 • 1 темплејт
 • 3 дизајн концепти
 • 3 ревизии
 • Припремен за печатење
 • Подготовка во дигитален формат (ворд, пдф)
  (ворд, пдф)