Се Вчитува

Лого Дизајн

Имајте незаборавен прв впечаток!

Логото е една од најважните работи во врска со вашиот бренд. Одлично лого може да направи вашиот бренд да се појави посериозен, попрофесионален кон вашите партнери, клиенти или пазар на кој работите. Постигнувањето на ова е можно со внимателно изработка на вашето лого со професионална креативна агенција или графички дизајнер. Ние во иСолве го постигнуваме ова со нашето искуство, професионализам, креативност и одличен тим нудејќи ви специјални пакети и цена што одговара на сите ваши потреби. Од монограмски логоа до 3Д или анимирани, ве уверуваме дека можеме да испорачаме повеќе од очекуваното.

Скролувајте надолу по страницата за да дознаете повеќе за категориите на лого што ги нудиме, процесите, цените и убавите препораки.

Ако не пронајдовте нешто специфично за вас, контактирајте не и ние можеме да поставиме понуда за сопствен избор што одговара на вашите специфични потреби.

Категории на лого

Монограм Логоа


Логоа составени од букви, обично иницијали на вашата марка.

Лого Симболи


Графичка марка што се користи за идентификување на компанија, производ или бренд.

Апстрактно лого


Апстрактна геометриска форма што го претставува вашиот бизнис.

3Д Лого


Додадете дополнителна „димензија“ на вашето лого за да бидете забележани.

Логотип


Лого засновано на фонт кое се фокусира само на името на компанијата.

Лого Анимација


Анимацијата пренесува 900% поефикасно од статичката слика.

Процес


Кратка
анализа


Креирање
на концепт


Презентација
на лого


Доставување
на лого

ПроцесBrief
Analysis

Креирање
на концепт

Презентација
на лого

Доставување
на лого

Процес


Кратка
анализа


Креирање
на концепт


Презентација
на лого


Доставување
на лого

Индивидуални пакети

These prices are guide prices. The development of a logo is always an independent project. We would be happy to work with you to determine the requirements and prepare an individual offer for you.

Стартер

Чистиот изглед
50
 • 1 дизајн концепт
 • 1 ревизија
 • епс, свг, јпг, пнг и пдф
 • Неограничени права на употреба

Премиум

Траен впечаток
300
 • Длабинска анализа
 • 5 предлози за дизајн
 • Ревизии додека не се вклопи
 • аи, епс, свг, јпг, пнг и пдф
 • Неограничени права на употреба
Популарни

Напредно

Професионалниот изглед
150
 • 3 дизајн концепти
 • 3 ревизии
 • аи, епс, свг, јпг, пнг и пдф
 • Неограничени права на употреба

Референци

topauto
fiberfix-logo
desoft-logo
sbaupartner-1-logo
conome-logo-1
CBIZZ-logo
zurischsee-logo
cssana-logo
delifol-logo
ecoswipe-logo
apolos-logo
ushqehu-logo1
prokmu-logo