Се Вчитува

Одржување

Одржувањето е клучно!

Одржувањето на веб-страницата е процес на проверка дали вашата веб-страница е здрава и дали работи добро. Станува збор за следење на безбедносните ажурирања, свежата содржина, поттикнување на растот на сообраќајот и осигурување дека посетителите на вашата веб-страница се задоволни. Услугите за одржување на веб-страници се неопходна состојка за ангажирање и задржување на вашите клиенти, со што се зајакнува рангирањето на СЕО и Гоогле.

Што е вклучено:

Верзии на софтвер


Секогаш ажурирани

Бекап


Дневни, неделни, месечни резервни копии на вашата веб-страница, за да ја одржуваме безбедна и сигурна.

Ажурирање


Потребни ажурирања од ваша страна, автоматски ќе се третираат од нашиот тим.

Брзина на страницата


Ние ќе се погрижиме да ја одржиме техничката страна на вашата веб-страница во форма.

Хостирање


Ние нудиме услуги за хостирање за вашата веб-страница! Можете да се потпрете на нас од дизајнот до објавувањето.

SSL сертификати


Ние ќе осигуриме дека податоците на вашата веб-страница се шифрирани, со што ќе ги чуваме вашите податоци безбедни.

Приклучоци


Ние ќе осигуриме дека сите приклучоци се проверуваат постојано.

Тестирање


Нашите производи се добро тестирани однапред, така што нашите клиенти се што е можно позадоволни.

Процес


Објавување
на вебот


Шифрирање и
Оптимизација


Бекап
Распоред


Постојано
Ажурирање

Процес


Објавување
на вебот

Шифрирање и
Оптимизација

Бекап
Распоред

Постојано
Ажурирање

Процес


Објавување
на вебот


Шифрирање и
Оптимизација


Бекап
Распоред


Постојано
Ажурирање

Цени и пакети за одржување на веб-страница

Планови за одржување по фиксна цена. Ние ќе ве советуваме и заедно ќе го одредиме вистинскиот пакет за вас.

Стартер


10
 • Бекап (еднаш месечно)
 • Updates (once a month)
 • Тест на функција по ажурирања
 • Безбедносна проверка (еднаш месечно)
 • 30 мин за прилагодувања

Премиум


40
 • Бекап (неделно)
 • Ажурирања (неделно)
 • Тест на функција по ажурирања
 • Проверка на безбедноста (неделно)
 • 2 часа за прилагодувања
 • Препораки и совети
 • Извештај на Google Analytics
  (два пати месечно)
Популарни

Напредно


20
 • Бекап (2 пати месечно)
 • Ажурирања (двапати месечно)
 • Тест на функција по ажурирања
 • Безбедносна проверка (два пати месечно)
 • 1 час за прилагодувања
 • Препораки и совети
 • Извештај на Google Analytics
  (еднаш месечно)