Се Вчитува

Мобилни Апликации

Развој на Мобилни Апликации

Мобилните апликации (апликации за паметни телефони) стануваат сè поважни. Ставањето на мобилниот телефон во преден план, е воспоставен веќе подолго време. Повеќето работи сега се прават на мобилниот телефон (паметен телефон). Веројатно тоа го знаете од сопственото секојдневие. Паметниот телефон е секогаш и секаде со вас.

Ние создаваме апликација за вас со модерен дизајн и најнови технологии. Ве придружуваме од планирањето до завршувањето. Благодарение на долгогодишното искуство во областа на развој на апликации, можеме да ги исполниме сите ваши барања и со задоволство ќе ве советуваме за тековните трендови и дизајни.

Специјално развиен софтвер носи многу предности со себе. Можете да ги интегрирате вашите сопствени податоци и системи преку интерфејси (АПИ). Покрај вашите сопствени податоци, може да се интегрираат и функции од други апликации како што се Фејсбук, ЈуТјуб и многу други апликации. Ние развиваме апликации за сите уреди главно за иОС и Андроид.

Платформи на Мобилни Апликации

иОС Апликации


Со развојот на iOS апликации во најкус можен рок, можеме да испорачаме интелигентно дизајнирани и ажурирани мобилни решенија. Нашите дизајнери, развивачи и инженери се секогаш во тек со најновите стандарди и барања на Apple.

Андроид Апликации


Нарачајќи апликации за мобилни и таблет уреди за Андроид, може значително да ја подобрите вашата деловна стратегија со проширување на опсегот на над милијарда активни уреди на високо конкурентен пазар на мобилни апликации.

Крос Платформ Апликации


Развијте апликации за сите поголеми мобилни платформи - иОС, Андроид и Виндоус Мобиле. Користејќи крос-платформски пристап кон развој на мобилнате апликации, можете да создадете такви решенија брзо и ефтино.

Процес на мобилна апликација


Дефинирање
на целите


Креирање
на прототип


Дефинирање
на дизајнот


Импле-
ментација

Процес


Дефинирање
на целите

Креирање
на прототип

Дефинирање
на дизајнот

Импле-
ментација

Процес


Дефинирање
на целите


Креирање
на прототип


Дефинирање
на дизајнот


Импле-
ментација

Цени за развој на апликации

Овие цени се водечки цени. Апликацијата е секогаш независен проект. Ние би биле среќни да работиме со вас, да ги утврдиме барањата и да подготвиме индивидуална понуда за вас.

Стартер

Апликација за ниска сложеност
од € 1250
 • 2 - 3 месеци време на развој
 • до 5 екрани
 • иОС и Андроид
 • Портрет

Премиум

Апликација за висока сложеност
од € 5000
 • 9-12 месеци време на развој
 • до 15 екрани
 • иОС и Андроид
 • Формат на портрет и пејзаж
 • Сопствена база на податоци
 • Интерфејс на серверот
 • Нотификации
ПОБАРАН

Напредно

Апликација so средна сложеност
од € 2500
 • 4 - 6 месеци време на развој
 • до 10 екрани
 • иОС и Андроид
 • Портрет
 • Сопствена база на податоци

Референци

neo-mobile-app
wecommerce-mobile-app