fbpx Introduction Of An Essay Definition Literature Approach Problem Solving Essay Conclusion Celebration Of Pohela Boishakh Essay Help Financial Accounting Balance Essay Pdf
Се Вчитува

Онлајн Маркетинг

Онлине маркетинг во сите области

Дали сакате да достигнете повеќе потенцијални клиенти со цел да ги информирате за вашите производи или услуги? Ние ви помагаме да го поставите вашиот онлајн маркетинг и да обезбедите професионален изглед во сите области.

За да се зголеми опсегот во дигиталниот свет, може да се преземат разни мерки како што се СЕО, СЕА, контект маркетинг, е-маил маркетинг, маркетинг на социјални медиуми. Заедно со вас развиваме концепт и го спроведуваме во најкус можен рок.

Онлајн Маректинг Понуди

СЕО


Со СЕО (Сеарч Енгине Оптимизатион) вие ке се рангирате што по добро.

СЕА


Со СЕА, (Сеарч Енџине Адвертајзинг) можете многу брзо да ја зголемите својата видливост преку насочени кампањи.

Facebook / Instagram


Ние редовно објавуваме на вашите платформи за социјални медиуми.

ЛинкедИн


Ние ви обезбедуваме професионален изглед на LinkedIn.


Е-Маил Маркетинг


Преку насочен маркетинг преку билтени до разни целни групи, го зголемувате вашето присуството.

Видео Маркетинг


Кратки видеа со анимации или производи за траен впечаток.


Процес


Кратка
анализа


Креирање
на концепт


Импле-
ментација


Евалуација и
Оптимизација

Процес


Кратка
анализа

Креирање
на концепт

Импле-
ментација

Евалуација и
Оптимизација

Процес


Кратка
анализа


Креирање
на концепт


Импле-
ментација


Евалуација и
Оптимизација

Индивидуални пакети

Овие цени се водечки цени. Маркетинг кампања е секогаш независен проект. Ние би биле среќни да работиме со вас за да ги утврдиме барањата и да подготвиме индивидуална понуда за вас.

Оптимизација на веб

СЕО Оптимизација
од € 125 еднократна исплата
 • Техничка анализа
 • Анализа на содржина
 • Оптимизација на содржината
 • Оптимизација на перформансата

Видео Маркетинг

За совршен изглед
од € 375 еднократна исплата
 • Развој на концепт
 • 5 рунди на корекции
 • Видео во вашиот дизајн
 • Професионално снимен на глас
 • Максимално времетрање 1 минута
 • Позадинска музика

Социјални медиуми
Маркетинг

За подолг опсег
од € 65 Месечно
 • Консултација
 • Развој на концепт
 • Создавање профил
 • 2 придонеси месечно
 • Известување
 • Дизајн на содржина
Популарни