fbpx Cheap Essays Writers Service Au Fashion Essay Titles Generator Keystone Xl Essays National Emblem Essay In Kannada Language Essay On Medicines From Nature William Faulkner Essay Contest
Се Вчитува

Веб Апликации

Сопствена мобилна апликација за вашата компанија или за вашите клиенти.

Со сопствено софтверско решение како што е веб апликацијата или порталот, можете да им понудите на вашите клиенти подобра услуга. Важна точка на дигитализацијата е близина со клиентите. Ставањето на клиентот во центарот е еден од најголемите предизвици и може многу добро да биде поддржан од веб-апликации.

Многу услуги и процеси може да се поддржат со помош на разни веб-апликации. Со проширена понуда можете да го зголемите задоволството на клиентите и да освоите нови клиенти. Ние исто така ве поддржуваме во планирањето и разгледувањето на барањата на вашата веб-апликација.

Категории на веб-апликации

Статични Веб Апликации


Чест пример на статички веб-апликации вклучува портфолио или дигитални наставни програми.


Динамични Веб Апликации


Покомплексна во споредба со статичката апликација. Во случај динамичните веб-апликации, се во функција да одржуваат бази на податоци или форуми со постојана можност за ажурирање или промена на достапните информации.

Апликација за
Е-Продавница


Ако некогаш сте купиле нешто преку интернет, веројатно сте запознати со е-трговијата. Ако веб-апликацијата е во форма на продавница, овој вид развој е класифициран како апликација за е-продавница.

ЦРМ Апликација


Софтвер за управување со односи со клиенти (ЦРМ) е категорија софтвер што опфаќа широк сет на апликации дизајнирани да им помогнат на деловните субјекти да управуваат со многу од следниве деловни процеси: Податоци за клиенти, Интеракции со клиенти, пристапете до деловни информации, автоматизирајте ја продажбата.

Веб Портал Апликација


Портал веб-апликација едноставно се однесува на апликација во која многу различни делови или категории се достапни преку почетна страница. Овој тип на страница може да се движи од форуми, разговори, е-пошта, страница на прелистувач итн.

Процес


Дефинирање
на целите


Планирање
на проект


Имплем-
ентација


Испора-
чување

Процес


Дефинирање
на целите


Project
Planning

Импле-
ментација


Acceptance
and introd.

Процес


Дефинирање
на целите


Project
Planning


Импле-
ментација


Acceptance
and intord.

RELATED PROJECTS.

Референци

makler-web
conome-webapp
ipalilos-webapp
conomepos-webapp