Се Вчитува

Веб Дизајн

Ништо не е подобро од добро дизајнирана
веб-страница!

Имајте креирана професионална и модерна веб страница.
Концепти за веб-дизајн заснован на вашите лични потреби и барања кои потоа се развиваат и лансираат во живо!
Нашата главна цел е креирање и развој на веб-страници кои се прекрасно дизајнирани и технички оптимизирани за корисниците и машините за пребарување, со што ќе се донесе ангажман на корисниците и ќе се движат нови продажби.

Веб категории

Уникатен
веб-дизајн


Покрај техничката основа, дизајнот е најважниот елемент на веб-страницата. Нашите веб-страници се секогаш создадени за сите уреди и изгледаат добро на сите уреди. Нашиот професионален тим за дизајн создава уникатен и индивидуален дизајн за вас.

SEO и
онлине маркетинг


Веб-страница со совршен дизајн не е доволна за зајакнување на присуството на Интернет. Со соодветна оптимизација на веб-страницата и содржината, можеме да го извлечеме максимумот од вашата веб-страница.

ВордПрес
и Ангулар


Ние сме специјализирани за ВордПрес и Ангулар и затоа ви ги нудиме сите опции за вашите потреби. Ние создаваме посебна тема за вас или ја развиваме веб-страницата целосно од почеток до крај.

Една страница


Статичен дизајн за вашата веб-страница.

Повеќе страници


Статички дизајн за вашата веб-страница со повеќе страници.

Повеќе страници Про


Интерактивен дизајн за вашата веб-страница со повеќе страници.

Процес


Кратка
анализа


Креирање
на концепт


Веб дизајн
Презентација


Веб дизајн
развој

Процес


Кратка
анализа

Креирање
на концепт


Web Design
Presentation

Веб дизајн
развој

Процес


Кратка
анализа


Креирање
на концепт


Web Design
Presentation


Веб дизајн
развој

Преглед на цени на веб-дизајн

Овие цени се водечки цени. Создавањето веб-страница е секогаш независен проект. Ние би биле среќни да работиме со вас за да ги утврдиме барањата и да подготвиме индивидуална понуда за вас.

Стартер

Информативна веб-страница
од € 200
 • ЦМС
 • ССЛ
 • Една страница
 • Јазици: 1
 • Респонзивен

Премиум

Се вклучено
од € 1250
 • ЦМС
 • ССЛ
 • Неограничен број страници
 • Јазици: 4
 • Респонзивен
 • Дизајн на концепти до одлука
 • Напредно СЕО
 • Google Analytics, Конзола за пребарување
  и поставување реклами
 • Поставување веб-продавница
 • 20 производи за веб-продавница
Популарни

Напредно

Професионална веб-страница
од € 625
 • ЦМС
 • ССЛ
 • до 15 страници
 • Јазици: 2
 • Респонзивен
 • 2 дизајн концепти
 • Базично СЕО
 • поставување на Google Analytics

Референци

neo-web
conome-web-1
t-auto
fiberfix-web
sbaupartner-2-web
cssana-web
metrivo-web
zurichsee-web
meineimmo-web
alufelgen-web
delifol-web
reinigung-web
akura-web