Po Ngarkohet

We are Creative

Agency

Keni ndonjë projekt në mendje? Jemi të gatshëm t'ju ndihmojmë.

Le të flasim?

Le të bëjmë diçka te bukur s'bashku
  Zhvillime Softuerike

  iSolve ju ndihmon që të rrisni biznesin tuaj dhe të arrini majat e suksesit me solucione dhe produkte softuerike gjithpërfshirëse, të besueshme dhe dinamike.
  Qoftë ajo softuer specifik, e-komerc, ueb aplikacion, desktop aplikacion apo mobil aplikacion, ne ju ofrojmë zgjidhje të klasit më të lartë të zhvillimeve softuerike.

  Ueb Shërbime Profesionale

  Në ditët e sodit, një ueb faqe e bukur është esenciale për çdo kompani. Kemi oferta me çmime të volitshme për ueb shërbimet, duke ju ndihmuar që të tërheqni dhe të mbani më shumë vizitorë në ueb faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesorë është që të krijojm dhe zhvillojm ueb faqe që janë bukur të dizajnuara dhe teknikisht të optimizuara për përdoruesit dhe motorët e kërkimit, duke ju sjellë kështu më shumë trafik dhe shitje të reja.

  Ne dizajnojmë, zvhillojmë dhe tregtojmë produkte.

  Ne gjithashtu krijojmë dhe operojmë zgjidhjet tona softuerike. Aritjet tona në numra:

  0
  Projekte në zhvillim
  0 +
  Projekte të kompletuara
  0 %
  Konsumator të kënaqur

  Klientët tanë janë shumë të kënaqur me produktin tonë të fundit

  Klientët tanë janë shumë të kënaqur me produktin tonë të fundit

  Klientët tanë janë shumë të kënaqur me produktin tonë të fundit

  Klientët tanë thonë:

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,liquip ex ea commodo consequat.
  Customer Name
  Emri Klientit
  Emri Kompanisë
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,liquip ex ea commodo consequat.
  Customer Name
  Emri Klientit
  Emri Kompanisë
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,liquip ex ea commodo consequat.
  Customer Name
  Emri Klientit
  Emri Kompanisë

  Klientët tanë

  Të rejat më të fundit

  Trendet dhe zhvillimet e rëndësishme

  Përmbledhje e çmimeve të uebdizajnit

  Këto çmime janë çmime udhëzuese. Krijimi i një faqe në internet është gjithmonë një projekt i pavarur. Ne do të ishim të lumtur të punojmë me ju për të përcaktuar kërkesat dhe për të përgatitur një ofertë individuale për ju.

  Fillеstar

  Uebfaqe Informative
  nga € 200
  • CMS
  • SSL
  • Një faqe
  • Gjuhë: 1
  • Responsiv

  Premium

  Gjithpërfshirëse
  nga € 1250
  • CMS
  • SSL
  • Pakufi faqe
  • Gjuhë: 4
  • Responsiv
  • Dizajn koncepte deri në vendim
  • SEO e avansuar
  • Google Analytics, Konsolë e kërkimit
   dhe konfigurimin e reklamave
  • Konfigurim i Ueb Shopit
  • 20 produkte për ueb shop
  I kërkuar

  Avansuar

  Ueb faqe profesionale
  nga € 625
  • CMS
  • SSL
  • deri në 15 faqe
  • Gjuhë: 2
  • Responsiv
  • 2 dizajn koncepte
  • SEO Bazike
  • konfigurimi i Google Analytics

  Pyetje të shpeshta

  A janë çmimet gjithmonë fikse?

  Po, shumica e çmimeve janë fikse, që ju të dini sa do të paguani. Çmimet mund të varijojnë nëse keni kërkesa specifike, por gjithsesi do të informoheni për kostot shtesë.

  Sa kohë merr?

  Pasi që është bërë kërkesa, ne e analizojmë atë dhe llogarisim kohëzgjatjen e projektit. Koha llogaritet nga dita që ju jepni dritë jeshile projektit.

  A i kam dokumentet e projektit?

  Po patjetër! Të gjitha documentet e përfunduara dhe të kompletuara, ju takojnë juve dhe mund ti shfrytëzoni kur të doni. Ne do t'ua dërgojmë në formatet e duhura, me përjashtim të dokumenteve si .psd ose .ai, ato do të na takojnë neve.

  A mund të zvhilloni një E-Komerc ueb?

  Pa dyshim! Ne krijojmë çdo lloj të ueb faqeve. Qoftë ajo e thjeshtë dhe informative, apo komplekse dhe sfiduese. Ne mund të dizajnojmë, zhvillojmë dhe mirëmbajmë E-Komerc ueb që ju përshtatet juve, dhe që do të rrit shtijet.

  A jan ueb faqet të optimizuara për SEO?

  Për çdo ueb faqe që zhvillojmë, ne ndjekim hapat dhe teknikat e duhura që të përmbushim të gjitha pikat e duhura për SEO.

  Kam ueb faqen time, a mund të më ndihmoni?

  Ekipi ynë profesional, gjithmonë është i gatshëm të suporton dhe mirëmban ueb faqet tuaja aktuale.