fbpx
Po Ngarkohet

Broshura / Fletushka / Katalogje

Ende nuk mund ta injorojmë shtypin!

Materialet e printuara si broshurat, fletushkat dhe katalogjet, ende janë pjesë e rëndësishme e komunikimit. Dizajni i broshurës duhet të jetë tërheqës vizualisht dhe t'i shtyj lexuesit ose shikuesit të lexojnë më tej dhe të interesohen më shumë. Gjithmonë jepni informacione që lexuesi ka nevojë të informohet për produktet ose ofertën tuaj. Fletushkat përdoren më së shpeshti për një shpërndarje më kosto efektive për të njoftuar ngjarje, shitje, promovime, etj. Katalogët ndryshojnë nga vetëm disa faqe në qindra prej tyre dhe zakonisht ofrojnë informacion mbi produktin me fotografi, përshkrime dhe çmime.

Ju lutemi lëvizni poshtë faqes për të mësuar më shumë rreth kategorive që ne ofrojmë, procesve dhe çmimeve.

Nëse nuk gjetët ndonjë gjë specifike për ju, ju lutemi na kontaktoni dhe ne mund të krijojmë një ofertë që i përshtatet nevojave tuaja specifike.

Materialet e Printuara

Broshura


Një dokument informativ që mund të paloset.

Fletushka


Një fletë e vetme që përdoret për të tërhequr vëmendjen për një ngjarje, shërbim ose produkt.

Katalogu


Një katalog është një broshurë që tregon gjithçka që biznesi juaj ka për shitje ose për të promovuar.

Procesi


Analiza
e kërkesës


Krijimi i
konceptit


Dorëzimi i
Materialve Printuese

Dorëzimi i
Materialve Printuese

Procesi


Analiza
e kërkesës

Krijimi i
konceptit

Brochure/
Flyer / Catalog
resentation

Dorëzimi i
Materialve Printuese

Procesi


Analiza
e kërkesës

Krijimi i
konceptit

Dorëzimi i
Materialve Printuese

Dorëzimi i
Materialve Printuese

Çmime të volitshme për të gjithë

Këto çmime janë çmime udhëzuese. Broshurat ose katalogët mund të kenë kërkesa individuale. Ne do të ishim të lumtur të punojmë me ju për të përcaktuar kërkesat dhe për të përgatitur një ofertë individuale për ju.

Fletushka

Flajeri klasik
40
 • A6, A5, A4, A3
  ose madhësia e veçantë
 • 2 anshëm
 • Dizajn individual
 • 2 dizajn koncepte
 • 2 rishikime
 • Dorëzimi në formë dixhitale

Katalog

Katalog Profesional
18 për faqe
 • Pakufi faqe
 • Dizajn individual
 • 2 rishikime
 • Përfshirë fletën e kopertinës nga 10 faqe
 • Dorëzimi në formë dixhitale
 • Përpunimi i fotografive (nga 6 € për imazh)
I kërkuar

Broshurë

Broshurë e dizajnuar moderne
150
 • 6-8 faqe
 • Dizajn individual
 • Dizajnimi i përmbajtjes
 • 2 rishikime
 • Dorëzimi në formë dixhitale

Referenca

ushqehu-flyer
handwerker-flyer
topauto-flyer
beadini-flyer
meineimmo-flyer
sbaupartner-card