Po Ngarkohet

Vizit kartela

Vizit Kartela Unike

Krahas logos, vizit kartela është përshtypja e parë ndaj brendit tuaj. Bisedat sy më sy janë faktorë për fillimin e marrëdhënieve mes bizneseve. Një vizit kartë unike do të nxis bisedimet më tutje duke ju sjellur juve dhe biznesit tuaj më shumë klient dhe partner, sepse asgje nuk është më efektive sesa një mbledhje që përfundon me një shtrëngim duarsh dhe shkëmbim vizit kartelash.

Vizit kartelat janë mjetet më efektive të marketingut të drejtpërdrejtë. Ju mund të hasni një kontakt të mundshëm në çdo kohë në shfaqjet tregtare, konferencat e industrisë, aeroport dhe për këtë shkak, pasjisja me vizit kartela në çdo kohë do t'ju sigurojë që të mos humbni kurrë një mundësi për të bërë një lidhje të vlefshme biznesi.

Ju lutemi lëvizni poshtë faqes për të mësuar më shumë rreth kategorive, proceseve, çmimeve dhe referencave të bukura.

Nëse nuk gjetët ndonjë gjë specifike për ju, ju lutemi na kontaktoni dhe ne mund të krijojmë një ofertë që i përshtatet nevojave tuaja specifike.

Kategoritë e Vizit Kartelave

Vizit Kartelë
Standarde


Vizit kartelë e një anëshme

Vizit Kartelë
Standarde 2


Vizit kartelë e dy anëshme

Vizit Kartelë
Premium


Vizit kartelë me dizajn dhe kualitet premium.

Vizit Kartelë
Mat


Vizit kartelë e një apo dy anëshme mat.

Vizit Kartelë
me Shkëlqim


Vizit kartelë e një apo dy anëshme me shkëlqim.

Vizit Kartelë
e Stampuar


Kjo lloj vizit karte ofron një nivel të lartë profesionalizmi.

Procesi


Analiza
e kërkesës


Krijimi i
konceptit


Prezentimi
V. Kartelës


Dorëzimi i
V. Kartelës

Procesi


Analiza
e kërkesës

Krijimi i
konceptit

Prezentimi
V. Kartelës

Dorëzimi i
V. Kartelës

Procesi


Analiza
e kërkesës

Krijimi i
konceptit

Prezentimi
V. Kartelës

Dorëzimi i
V. Kartelës

Biznis kartela me çmime fikse

These prices are fixed prices. Do you have requirements that our standard offers do not include? We would be happy to work with you to determine the requirements and prepare an individual offer for you.

I njëanshëm

Për profesionistët e pavarur
15
 • Dizajn individual
 • 1 koncept dizajni
 • 1 rishikim
 • Gati për printim
 • Dorëzimi në formë dixhitale

Pro i dyanshëm

Për kërkesa të veçanta
115
 • Analizë e thelluar e kërkesave
 • Dizajn individual
 • 3 dizajn koncepte
 • Rishikime derisa të përshtatet
 • Gati për printim
 • Dorëzimi në formë dixhitale
I kërkuar

I dyanshëm

Për sipërmarrësin
60
 • Dizajn individual
 • 2 sugjerime për dizajnin
 • 2 rishikime
 • Gati për printim
 • Dorëzimi në formë dixhitale

Referenca

sbaupartner-3-bcard
fiber-bcard
desoft-bcard
bestselect-bcard
topauto-bcard
zurichsee-bcard
delifol-bcard
apolos-bcard
wayland-bcard