Po Ngarkohet

Kariera

Eksploroni pozicionet tona të hapura dhe bashkohuni me ne!

Nëse dëshironi të jeni pjesë e ekipit tonë në zyrën në Tetovë me një pamje panoramike drejt qytetit, fushave, maleve dhe të punoni në një mjedis miqësor dhe të ngrohtë, atëherë aplikoni për pozicionet më poshtë.