Po Ngarkohet

We are Creative

Agency

Keni ndonjë projekt në mendje? Jemi të gatshëm t'ju ndihmojmë.

Le të flasim?

Le të bëjmë diçka te bukur s'bashku
  Zhvillime Softuerike

  iSolve ju ndihmon të rritni biznesin tuaj dhe të arrini lartësi të reja me zgjidhje dhe produkte gjithëpërfshirësе softuerike , ​​të besueshme dhe dinamike. Pavarësisht nëse është softueri i dedikuar, uebsajti e-komerc, ueb aplikacion, aplikacion desktop ose aplikacion celular, ne zhvillojmë softuerë të klasit të lartë.

  Ueb Shërbime Profesionale

  Në ditët e sodit, një ueb faqe e bukur është esenciale për çdo kompani. Ne në iSolve kemi oferta me çmime të volitshme për ueb shërbimet profesionale, duke ju ndihmuar që të tërheqni dhe të mbani më shumë vizitorë në ueb faqen tuaj. Qëllimi ynë kryesorë është që të krijojm dhe zhvillojm ueb faqe profesionale që janë bukur të dizajnuara dhe teknikisht të optimizuara për përdoruesit dhe motorët e kërkimit, duke ju sjellë kështu më shumë trafik dhe shitje të reja.

  Ne dizajnojmë, zvhillojmë dhe tregtojmë produkte.

  Ne gjithashtu krijojmë dhe operojmë zgjidhjet tona softuerike.

  0
  Projekte në zhvillim
  0 +
  Projekte të kompletuara
  0 %
  Konsumator të kënaqur

  Teknologjitë e zhvillimit që ne përdorim në projektet tona

  Uebit Teknologjitë

  Microsoft .NET

  .NET Core / ASP.MVC / Web API / Entity Core

  Angular

  Angular

  isolve-node-js

  Node.js / Express

  Mobil Teknologjitë

  ionic

  Ionic

  Apple

  iOS

  Android

  Android

  DevOps

  Microsoft Azure

  Microsoft Azure /  Cloud computing

  Jenkins

  Jenkins

  IIS

  IIS Internet Information Services

  Bazat e të dhënave

  Mongo DB

  Mongo DB

  SQL Server

  Microsoft SQL Server

  MySQL

  MySQL

  Le të flasim?

  Le të bëjmë diçka te bukur s'bashku
   Për pronarët e bizneseve ne ofrojmë softuer onlajn për menaxhimin e biznesit në mënyrë që ata të mund të menaxhojnë biznesin e tyre nga kudo, pa pasur nevojë të ngelin vonë në hapësirat zyrave të tyre.

   conome-fin

   Për pronarët e bizneseve ne ofrojmë softuer onlajn për menaxhimin e biznesit në mënyrë që ata të mund të menaxhojnë biznesin e tyre nga kudo, pa pasur nevojë të ngelin vonë në hapësirat zyrave të tyre.

   conome-fin

   Për pronarët e bizneseve ne ofrojmë softuer onlajn për menaxhimin e biznesit në mënyrë që ata të mund të menaxhojnë biznesin e tyre nga kudo, pa pasur nevojë të ngelin vonë në hapësirat zyrave të tyre.

   conome-fin

   Klientët tanë

   neo logo
   topauto logo
   swiss+ baupartner logo
   zurichsee haustechnik logo
   conome-1k
   delifol logo
   Metrivo-logo
   meine-logo
   ecoswipe
   fiberfix logo
   CsSana logo

   Përmbledhje e çmimeve të uebdizajnit

   Këto çmime janë çmime udhëzuese. Krijimi i një faqe në internet është gjithmonë një projekt i pavarur. Ne do të ishim të lumtur të punojmë me ju për të përcaktuar kërkesat dhe për të përgatitur një ofertë individuale për ju.

   Fillеstar

   Uebfaqe Informative
   nga € 200
   • CMS
   • SSL
   • Një faqe
   • Gjuhë: 1
   • Responsiv

   Premium

   Gjithpërfshirëse
   nga € 1250
   • CMS
   • SSL
   • Pakufi faqe
   • Gjuhë: 4
   • Responsiv
   • Dizajn koncepte deri në vendim
   • SEO e avansuar
   • Google Analytics, Konsolë e kërkimit
    dhe konfigurimin e reklamave
   • Konfigurim i Ueb Shopit
   • 20 produkte për ueb shop
   I kërkuar

   Avansuar

   Ueb faqe profesionale
   nga € 625
   • CMS
   • SSL
   • deri në 15 faqe
   • Gjuhë: 2
   • Responsiv
   • 2 dizajn koncepte
   • SEO Bazike
   • konfigurimi i Google Analytics

   Pyetje të shpeshta

   A janë çmimet gjithmonë fikse?

   Po, shumica e çmimeve janë fikse, që ju të dini sa do të paguani. Çmimet mund të varijojnë nëse keni kërkesa specifike, por gjithsesi do të informoheni për kostot shtesë.

   Sa kohë merr?

   Pasi që është bërë kërkesa, ne e analizojmë atë dhe llogarisim kohëzgjatjen e projektit. Koha llogaritet nga dita që ju jepni dritë jeshile projektit.

   A i kam dokumentet e projektit?

   Po patjetër! Të gjitha documentet e përfunduara dhe të kompletuara, ju takojnë juve dhe mund ti shfrytëzoni kur të doni. Ne do t'ua dërgojmë në formatet e duhura, me përjashtim të dokumenteve si .psd ose .ai, ato do të na takojnë neve.

   A mund të zvhilloni një E-Komerc ueb?

   Pa dyshim! Ne krijojmë çdo lloj të ueb faqeve. Qoftë ajo e thjeshtë dhe informative, apo komplekse dhe sfiduese. Ne mund të dizajnojmë, zhvillojmë dhe mirëmbajmë E-Komerc ueb që ju përshtatet juve, dhe që do të rrit shtijet.

   A jan ueb faqet të optimizuara për SEO?

   Për çdo ueb faqe që zhvillojmë, ne ndjekim hapat dhe teknikat e duhura që të përmbushim të gjitha pikat e duhura për SEO.

   Kam ueb faqen time, a mund të më ndihmoni?

   Ekipi ynë profesional, gjithmonë është i gatshëm të suporton dhe mirëmban ueb faqet tuaja aktuale.

   Përpara se të shkoni, sigurohuni që të pëlqeni dhe ndiqni praninë tonë në rrjetet sociale.