fbpx
Po Ngarkohet

PDF Forma Interaktive

PDF-të e nivelit tjetër

PDF format luajn një rol të rëndësishëm në punët ditore administrative. Mënyra e vjetër manuale e mubshjeve të dokumenteve mer kohë dhe është e lodhshme. Falë teknologjisë, tani ka mënyra më të shpejta dhe më efikase për mbushjen e dokumenteve, për shembul Adobe Acrobat Reader ju ndihmon juve që të mbushni dokumentat në disa klikime. Mu për këtë juve ju duhet që ti keni PDF dokumentet interaktive, dhe këtu ne mund të ju ndihmojmë me experiencën tonë në këtë fushë.

Ne mund të krijojmë PDF interaktive nga një faqe e deri tek PDF interaktive komplekse me shumë faqe, me të cilat do tju kursejmë kohë dhe energji. Nga dokumente të hapura apo tek ato të mbrojtura me fjalëkalime, ne mund të përmbushim kërkesat tuaja.

Ju lutemi lëvizni poshtë faqes për të mësuar më shumë rreth PDF kategorive, proceseve, çmimeve.

Kategoritë e PDF formave

E thjeshtë me një faqe


Një PDF formë e thjeshtë interaktive me një faqe dhe me fusha të ndryshme.

E thjeshtë me disa faqe


Një PDF formë e thjeshtë interaktive me më shumë faqe dhe me fusha të ndryshme.

Komplekse dhe mbrojtur


Një PDF formë interaktive me më shumë faqe dhe me fusha të ndryshme, e mbrojtur me fjalëkalim dhe me skriptë.

Procesi


Analiza
e kërkesës


Krijimi i
konceptit


PDF Form
presentation


Dorëzimi i
PDF formës

ProcesiBrief
Analysis

Krijimi i
konceptit

PDF Form
presentation

Dorëzimi i
PDF formës

Procesi


Analiza
e kërkesës


Krijimi i
konceptit


PDF Form
presentation


Dorëzimi i
PDF formës

Çmime të volitshme për të gjithë

Shikoni hollësisht çmimet tona

Formë e thjeshtë

Formular standard pa kërkesa të veçanta
nga € 25 për faqe
 • Dizajn individual
 • Numër i pakufizuar i fushave
 • 2 rishikime
 • Gati për printim
 • Dorëzimi në formë dixhitale

Forma interaktive

Formë me rregulla dhe funksione të veçanta
60 për faqe
 • Dizajn individual
 • Numër i pakufizuar i fushave
 • 2 rishikime
 • Fusha interaktive
 • Fushat të kontrolluara
 • Mbrojtur me fjalëkalim
 • Gati për printim
 • Dorëzimi në formë dixhitale
 • Emërtimi special i fushës për API

Formë profesionale

Forma me fusha të detyrueshme
nga € 35 për faqe
 • Dizajn individual
 • Numër i pakufizuar i fushave
 • 2 rishikime
 • Përkufizimi i fushave të detyrueshme
 • Fushat të kontrolluara
 • Gati për printim
 • Dorëzimi në formë dixhitale
I kërkuar