Po Ngarkohet

Memorandume

Çmoje të vjetrën

Bizneset dhe zyrat filluan të përdorin teknologji moderne që u mundëson atyre të kursejnë para. Sidoqoftë, shumë biznese akoma priren të përdorin memorandume. Memorandumet, bizneseve u mundësojnë të promovojnë veten e tyre, të ndërtojnë dhe mbajnë një reputacion më pozitiv dhe të portretizojnë një imazh më profesional sa herë që dërgojnë një letër. Memorandumi gjithashtu është një mjet më zyrtar për të bërë kontakte me një klient ose agjenci tjetër.

Agjencia jonë mund t'ju ofrojë memorandume me cilësi të lartë dhe bukur të dizajnuara, kështu që ju të lini përshtypje të shkëlqyeshme dhe të krijoni një marrëdhënie të fortë me klientin tuaj.

Ju lutemi lëvizni poshtë faqes për të mësuar më shumë rreth kategorive që ne ofrojmë, procesve dhe çmimeve.

Nëse nuk gjetët ndonjë gjë specifike për ju, ju lutemi na kontaktoni dhe ne mund të krijojmë një ofertë që i përshtatet nevojave tuaja specifike.

Kategoritë e Memorandumeve

Memorandume
Standarde


Qëllime administrative ose shërbime.

Memorandume
Specifike


Për një departament specifik të kompanisë

Memorandume
Personale


E veçantë për një person specifik.

Procesi


Analiza
e kërkesës


Krijimi i
konceptit


Dorëzimi
Memoran-
dumit


Dorëzimi
Memoran-
dumit

Procesi


Analiza
e kërkesës

Krijimi i
konceptit

Dorëzimi
Memoran-
dumit

Dorëzimi
Memoran-
dumit

Procesi


Analiza
e kërkesës


Krijimi i
konceptit


Dorëzimi
Memoran-
dumit


Dorëzimi
Memoran-
dumit

Paketat individuale

Çmimet janë çmime udhëzuese. Një memorandum mund të jetë shumë individual. Ne do të ishim të lumtur të punojmë me ju për të përcaktuar kërkesat dhe për të përgatitur një ofertë individuale për ju.

Memorandume Standarde

Për fillim
30
 • 1 templejt
 • 1 propozim dizajni
 • 1 rishikim
 • Gati për printim
 • Pregaditje në format digjital (word, pdf)
  (Word, pdf)

Memorandum
Special

Për njohje të qartë
150
 • Analizë e thelluar e kërkesave
 • 3 templejta
 • 3 dizajn koncepte
 • Rishikime derisa të përshtatet
 • Gati për printim
 • Pregaditje në format digjital (word, pdf)
  (Word, pdf)
I kërkuar

Memorandum Profesional

Për ndërmarrjet e themeluara
65
 • 1 templejt
 • 3 dizajn koncepte
 • 3 rishikime
 • Gati për printim
 • Pregaditje në format digjital (word, pdf)
  (Word, pdf)