Po Ngarkohet

Logo Dizajn

Bëni një përshtypje të parë të paharrueshme!

Logoja është një nga gjërat më të rëndësishme për brendin tuaj. Një logo e shkëlqyeshme mund të bëjë që brendi juaj të duket më serioz, profesional ndaj partnerëve, klientëve ose tregut tuaj në të cilin jeni duke operuar. Arritja e kësaj është e mundur duke hartuar me kujdes logon tuaj me një agjensi kreative profesionale ose dizajner grafik. Ne në iSolve e arrijmë këtë me përvojën tonë, profesionalizmin, kreativitetin dhe ekipin e shkëlqyeshëm duke ju ofruar paketa të veçanta dhe çmim që i përshtatet të gjithëve. Nga logot e monogramit në ato 3D ose ato të animuara, ju sigurojmë se mund të ofrojmë më shumë sesa prisni.

Ju lutemi lëvizni poshtë faqes për të mësuar më shumë rreth kategorive të logos që ne ofrojmë, proceseve, çmimeve dhe referencave të bukura.

Nëse nuk gjetët ndonjë gjë specifike për ju, ju lutemi na kontaktoni dhe ne mund të krijojmë një ofertë që i përshtatet nevojave tuaja specifike.

Logo kategoritë

Logo Monogram


Logot e përbërë nga shkronja, zakonisht inicialet e brendit tuaj.

Logo Simbole


Një markë grafike që përdoret për të identifikuar një kompani, produkt ose brend.

Logo Abstrakte


Një formë gjeometrike abstrakte që përfaqëson biznesin tuaj.

3D Logo


Shtoni një "dimension" shtesë në logon tuaj për t'u vërejtur.

Logotip


Logo që fokusohet vetëm në emrin e një kompanie.

Logo Animacion


Animacioni përcjell 900% më me efikasitet sesa një imazh statik.

Procesi


Analiza
e kërkesës


Krijimi i
konceptit


Prezentimi
logos


Dorëzimi
logos

ProcesiBrief
Analysis

Krijimi i
konceptit

Prezentimi
logos

Dorëzimi
logos

Procesi


Analiza
e kërkesës


Krijimi i
konceptit


Prezentimi
logos


Dorëzimi
logos

Paketat individuale

These prices are guide prices. The development of a logo is always an independent project. We would be happy to work with you to determine the requirements and prepare an individual offer for you.

Fillеstar

Pamja e pastër
50
 • 1 koncept dizajni
 • 1 rishikim
 • eps, svg, jpg, png dhe pdf
 • Të drejtat e pakufizuara të përdorimit

Premium

Përshtypja e qëndrueshme
300
 • Analizë e thelluar
 • 5 sugjerime për dizajnin
 • Rishikime derisa të përshtatet
 • ai, eps, svg, jpg, png dhe pdf
 • Të drejtat e pakufizuara të përdorimit
I kërkuar

Avansuar

Pamja profesionale
150
 • 3 dizajn koncepte
 • 3 rishikime
 • ai, eps, svg, jpg, png dhe pdf
 • Të drejtat e pakufizuara të përdorimit

Referenca

topauto
fiberfix-logo
desoft-logo
sbaupartner-1-logo
conome-logo-1
CBIZZ-logo
zurischsee-logo
cssana-logo
delifol-logo
ecoswipe-logo
apolos-logo
ushqehu-logo1
prokmu-logo