Po Ngarkohet

Mirëmbajtje

Mirëmbajtja është çelësi!

Procesi i ueb mirmbajtjes, është proces për të parë nëse ueb faqja juaj është e sigurt dhe performon mirë. Ka të bëjë me përditësimin e sigurisë së saj, materiale të reja, nxitje të trafikut, dhe të siguroj që përdoruesit të jenë të kënaqur. Shërbimet e mirëmbajtjes së ueb faqes janë pjesë e domosdoshme për të mbajtur përdoruesit momental dhe fitimin e përdoruesve të ri, me këtë do ngrisim pozitën e faqes suaj në faqet e kërkimit.

Çka përfshin:

Verzion Softuerit


Gjithmonë i përditësuar

Bek-ap


Ruajtja e ueb faqes tuaj në nivele ditore, javore, mujore për ta mbajtur atë të sigurt

Përditësime


Çdo përditësim i nevojshëm nga ana juaj, automatikisht do të trajtohet nga ekipi ynë.

Shpejtësia e faqes


Ne do të sigurohemi që të mbajmë anën teknike të faqes në formë.

Hostime


Ne ofrojmë shërbime hostimi për ueb faqen tuaj. Ju mund të mbështetni tek ne nga dizajni deri tek lëshimi i faqes në përdorim.

Çertifikata SSL


Ne do të sigurojmë që të dhënat e faqes suaj të jenë të koduara, duke i mbajtur kështu të dhënat tuaja të sigurta.

Shtojca


Ne do të sigurojmë që të gjitha shtojcat të kontrollohen vazhdimisht.

Testime


Produktet tona janë testuar mirë paraprakisht në mënyrë që klientët tanë të jenë sa më të kënaqur.

Procesi


Lëshim i
Ueb faqes


Kriptimi
& Optimizimi


Vendos ora-
rin e Ruajtes


Përditësim
i Shpeshtë

Procesi


Lëshim i
Ueb faqes

Kriptimi
& Optimizimi

Vendos ora-
rin e Ruajtes

Përditësim
i Shpeshtë

Procesi


Lëshim i
Ueb faqes


Kriptimi
& Optimizimi


Vendos ora-
rin e Ruajtes


Përditësim
i Shpeshtë

Çmimet dhe paketat e mirëmbajtjes së uebfaqes

Planet e mirëmbajtjes me një çmim fiks. Ne do t'ju këshillojmë dhe së bashku do të përcaktojmë paketën e duhur për ju.

Fillеstar


10
 • Bek-ap (një herë në muaj)
 • Updates (once a month)
 • Testi i funksionit pas azhurnimeve
 • Kontroll sigurie (një herë në muaj)
 • 30 min për rregullime

Premium


40
 • Bek-ap (javore)
 • Përditësime (javore)
 • Testi i funksionit pas azhurnimeve
 • Kontroll sigurie (javor)
 • 2 orë për rregullime
 • Rekomandime dhe këshilla
 • Raport i Google Analytics
  (dy herë në muaj)
I kërkuar

Avansuar


20
 • Bek-ap (2 herë në muaj)
 • Përditësime (dy herë në muaj)
 • Testi i funksionit pas azhurnimeve
 • Kontroll sigurie (dy herë në muaj)
 • 1 orë për rregullime
 • Rekomandime dhe këshilla
 • Raport i Google Analytics
  (një herë në muaj)