Po Ngarkohet

Mobil Aplikacione

Zhvillimi i Mobil Aplikacioneve

Mobil aplikacionet (aplikacionet për telefonat e mençur) po bëhen shumë të rëndësishëm. Vënia e mobilit në plan të parë, ekziston që moti ngase shumë gjëra tani po bëhen nga mobili juaj (telefoni i mençur). Ju këtë me siguri e dini nga jeta juaj e përditshme. Mobili juaj është me ju çdo herë, ku do që të jeni.

Për ju krijojmë një aplikacion me dizajn modern dhe teknlogjitë më të fundit. Ne ju shoqërojmë juve nga planifikimi e deri tek kompletimi i aplikacionit. Falë viteve eksperiencë në këtë fushë, ne mund të plotësojmë të gjitha kërkesat tuaja dhe me plot dëshirë do të ju këshillojmë për trendet më të fundit.

Një softuer posaqërisht i zhvilluar, sjell me vete shumë avantazhe. Ju mund të integroni të dhënat dhe sistemet tuaja me anë të API. Veç të dhënave dhe sistemeve tuaja, ju mund të shtoni dhe funksionet e aplikacioneve tjera si: Facebook, Youtube e shum të tjera. Ne zhvillojmë aplikacione për të gjitha pajisjet, posaqërisht IOS dhe Android.

Platformat e Mobil Aplikacioneve

iOS
Aplikacione


Me zhvillimin e aplikacioneve iOS në kohën më të shkurtër të mundshme, ne mund të ofrojmë zgjidhje mobile të dizajnuara në mënyrë inteligjente dhe të azhurnuara. Projektuesit, zhvilluesit dhe inxhinierët tanë janë gjithnjë të azhurnuar me standardet dhe kërkesat më të fundit të Apple.

Android
Aplikacione


Duke zhvilluar aplikacione të porositura për pajisjet mobile dhe tablet Android, ju mund të përmirësoni ndjeshëm strategjinë e biznesit tuaj duke zgjeruar shtrirjen në mbi një miliard pajisje aktive në një treg shumë konkurrues të aplikacioneve mobile.

Aplikacion ndër-platformor


Zhvillojmë aplikacione për platformat më të mëdha si iOS, Android dhe Windows Mobile. Duke përdorur mënyrën ndër-platformore për zhvillim të aplikacioneve, mund të krijoni zgjidhje softuerike shpejt dhe lirë.

Procesi i Mobil Aplikacioneve


Caktimi
qëllimeve


Krijimi i
prototipit


Definimi
dizajnit


Imple-
metim
i shpejtë

Procesi


Caktimi
qëllimeve

Krijimi i
prototipit

Definimi
dizajnit

Imple-
metim
i shpejtë

Procesi


Caktimi
qëllimeve


Krijimi i
prototipit


Definimi
dizajnit


Imple-
metim
i shpejtë

Çmimet për zhvillimin e aplikacioneve

Këto çmime janë çmime udhëzuese. Një aplikacion është gjithmonë një projekt i pavarur. Ne do të ishim të lumtur të punojmë me ju për të përcaktuar kërkesat dhe për të përgatitur një ofertë individuale për ju.

Fillеstar

Aplikacion me kompleksitet të ulët
nga € 1250
 • Koha e zhvillimit 2 - 3 muaj
 • deri në 5 ekrane
 • iOS dhe Android
 • Portret

Premium

Aplikacion me kompleksitet të lartë
nga € 5000
 • Koha e zhvillimit 9-12 muaj
 • deri në 15 ekrane
 • iOS dhe Android
 • Formati portret dhe peizazh
 • Baza e të dhënave vetanake
 • Ndërfaqja e serverit
 • Njoftime
I KËRKUAR

Avansuar

Aplikacioni i ndërlikueshmërisë mesatare
nga € 2500
 • Koha e zhvillimit 4 - 6 muaj
 • deri në 10 ekrane
 • iOS dhe Android
 • Portret
 • Baza e të dhënave vetanake

Referenca

neo-mobile-app
wecommerce-mobile-app