fbpx
Po Ngarkohet

Shërbime tjera Dizajni

Kreativiteti nuk ka limit!

Shërbimet kreative janë të panumërta, jemi munduar ti cekim më të rëndësishmet.

Këtu mund të gjeni më shumë shërbime kreative.

Nëse nuk gjetët ndonjë gjë specifike për ju, ju lutemi na kontaktoni dhe ne mund të krijojmë një ofertë që i përshtatet nevojave tuaja specifike.

Shërbimet Tjera Kreative

Dizajn për rrjetet sociale


Krijojmë ideja dhe dizajne për rrjetet tuaja sociale.

Editim i fotografive


Redaktoni, përmirësoni, hiqni objekte të padëshiruara ose ndryshoni madhësinë e fotove tuaja.

Ridizenjimi i Logos


Ridizenjoni logon tuaj të vjetër në përputhje me standardet më të fundit grafike.

Dizajn i Ikonave


Dizajnojmë ikona të reja që ju përshtaten kërkesave tuaja.

Brendimi i ambienteve të jashtme


Dizajnim për ambienteve të jashtme, bilbordeve, tabelave, ose të ngjashme.

Procesi


Analiza
e kërkesës


Krijimi i
konceptit


Prezentimi
dizajnit


Dorëzimi
dizajnit

Procesi


Analiza
e kërkesës

Krijimi i
konceptit

Prezentimi
dizajnit

Dorëzimi
dizajnit

Procesi


Analiza
e kërkesës


Krijimi i
konceptit


Prezentimi
dizajnit


Dorëzimi
dizajnit

Referenca

neo-icons
fj-icons