Po Ngarkohet

Online Marketing

Marketing onlajn në të gjitha sferat

Doni që të arrini më shumë klient potencial, me qëllim që të njohin produktet dhe shërbimet tuaja. Ne ju ndihmojmë që të filloni marketingun tuaj onlajn në mënyrë profesionale.

Për të rritur shtrirjen në botën dixhitale, mund të merren masa të ndryshme si SEO, SEA, marketing i përmbajtjes,email marketing dhe marketing i rrjeteve sociale. Së bashku me ju ne zhvillojmë një koncept dhe e zbatojmë atë në kohën më të shkurtër të mundshme.

Ofertat për online marketing

SEO


Me SEO (Search Engine Optimization) ju do arrini pozitë më të mirë në ueb rangimet.

SEA


Me SEA (Search Engine Advertising) ju mund të promovoheni shumë shpejtë me anë të kampanjave të targetuara.

Facebook / Instagram


Ne postojmë rregullisht në platformat tuaja sociale.

LinkedIn


Ne ju sigurojmë një pamje profesionale në LinkedIn.


Email-Marketing


Me anë të marketingut të targetuar ndaj grupeve të ndryshme, ju arrini të zmadhoni prezencën tuaj.

Video Marketing


Video të shkurtra me animacione ose produkte për një përshtypje të përhershme.


Procesi


Analiza
e kërkesës


Krijimi
i konceptit


Imple-
mentimi


Evaluim
& Optimizim

Procesi


Analiza
e kërkesës

Krijimi
i konceptit

Imple-
mentimi

Evaluim
& Optimizim

Procesi


Analiza
e kërkesës


Krijimi
i konceptit


Imple-
mentimi


Evaluim
& Optimizim

Paketat individuale

Këto çmime janë çmime udhëzuese. Një fushatë marketingu është gjithmonë një projekt i pavarur. Ne do të ishim të lumtur të punojmë me ju për të përcaktuar kërkesat dhe për të përgatitur një ofertë individuale për ju.

Optimizimi i uebit

SEO Optimizimi
nga € 125 pagesa një herë
 • Analizë teknike
 • Analiza e përmbajtjes
 • Optimizimi i përmbajtjes
 • Optimizimi i performancës

Video Marketing

Për një pamje perfekte
nga € 375 pagesa një herë
 • Zhvillimi i konceptit
 • 5 raunde korrigjimesh
 • Video me dizajnin tuaj
 • Zë i regjistruar pronfesional
 • Koha maksimale 1 minutë
 • Muzike ne sfond

Mediat sociale
Marketing

Për një gamë të zgjatur
nga € 65 Muaj
 • Konsultim
 • Zhvillimi i konceptit
 • Krijimi i profilit
 • 2 kontribute në muaj
 • Raportim
 • Dizajni i përmbajtjes
I kërkuar