Po Ngarkohet

Ueb Dizajn

Ska më mirë se një ueb i dizajnuar bukur!

Krijoni ueb modern dhe profesional.
Dizajn koncepte të uebit të bazuara në kërkesat dhe nevojat tuaja personale, të cilat më pas zhvillohen dhe lansohen onlajn.
Qëllimi ynë kryesorë është që të krijojmë dhe zhvillojmë ueb faqe të cilat janë bukur të dizajnuara dhe teknikisht të optimizuara për përdoruesit dhe faqet e kërkimit, duke ju sjellur më shum trafik dhe shitje të reja.

Ueb kategoritë

Ueb dizajn
unik


Përpos aspektit teknik, dizajni është pjesa më e rëndësishme e ueb faqes. Ueb faqet tona janë të krijuara për të gjitha pajisjet dhe duken bukur në to. Ekipi profesional i dizajnit, krijon dizajne unike dhe personale për ju.

SEO dhe
Marketing Onlajn


Një dizajn perkeft i ueb faqes tuaj nuk mjafton që të përforcoj prezencën e saj në botën e internetit. Me optimizimin teknik të ueb faqes dhe përmbajtjes së saj, ne mund të nxjerim maksimumin nga ueb faqja juaj për tu ranguar sa më lartë në faqet e kërkimit.

WordPress
dhe Angular


Ne kemi specializuar në WordPress dhe Angular, mu për këtë shkak ne ju ofrojmë juve të gjitha opsionet që ju përshtaten nevojave tuaja. Ne krijojmë një motiv special për ju, apo e zhvillojmë faqen tuaj nga fillimi deri në mbarim.

Një faqe


Dizajn statik për ueb faqen tuaj.

Disa faqe


Dizajn statik për ueb faqen tuaj me më shumë faqe.

Disa faqe Pro


Dizajn interaktiv për ueb faqen tuaj.

Procesi


Analiza
e kërkesës


Krijimi
i konceptit


Prezentimi
i dizajnit


Zhvillimi
i dizajnit

Procesi


Analiza
e kërkesës

Krijimi
i konceptit


Web Design
Presentation

Zhvillimi
i dizajnit

Procesi


Analiza
e kërkesës


Krijimi
i konceptit


Web Design
Presentation


Zhvillimi
i dizajnit

Përmbledhje e çmimeve të uebdizajnit

Këto çmime janë çmime udhëzuese. Krijimi i një faqe në internet është gjithmonë një projekt i pavarur. Ne do të ishim të lumtur të punojmë me ju për të përcaktuar kërkesat dhe për të përgatitur një ofertë individuale për ju.

Fillеstar

Uebfaqe Informative
nga € 200
 • CMS
 • SSL
 • Një faqe
 • Gjuhë: 1
 • Responsiv

Premium

Gjithpërfshirëse
nga € 1250
 • CMS
 • SSL
 • Pakufi faqe
 • Gjuhë: 4
 • Responsiv
 • Dizajn koncepte deri në vendim
 • SEO e avansuar
 • Google Analytics, Konsolë e kërkimit
  dhe konfigurimin e reklamave
 • Konfigurim i Ueb Shopit
 • 20 produkte për ueb shop
I kërkuar

Avansuar

Ueb faqe profesionale
nga € 625
 • CMS
 • SSL
 • deri në 15 faqe
 • Gjuhë: 2
 • Responsiv
 • 2 dizajn koncepte
 • SEO Bazike
 • konfigurimi i Google Analytics

Referenca

neo-web
conome-web-1
t-auto
fiberfix-web
sbaupartner-2-web
cssana-web
metrivo-web
zurichsee-web
meineimmo-web
alufelgen-web
delifol-web
reinigung-web
akura-web